Klant in beeld:


Café – Botenverhuur Van den Diepstraten


Genieten in Nationaal Park de Biesbosch

Café – Botenverhuur Van den Diepstraten is al meer dan 70 jaar een begrip in Drimmelen en telt sinds 2011 de vierde generatie. Vanuit het café aan de Oude Haven in Drimmelen verhuren Tony en Lilian van den Diepstraten en hun enthousiaste team de bootjes voor een heerlijk dagje varen in de Biesbosch. De vloot bestaat uit motorboten, tourboten, kajuitboten, sloepen en elektrische fluisterboten. Kortom; voor ieder wat wils!

Naast de botenverhuur kunnen onze gasten ook terecht in ons café voor heerlijk bakje koffie of een drankje. Het café met zicht op de Oude Haven is ’s zomers, net als de botenverhuur, alle dagen geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Wandelaars, fietsers en andere passanten die Drimmelen aandoen, maken daarom veelvuldig gebruik van ons café.

Wij streven naar duurzaam gebruik van Nationaal Park de Biesbosch. De generaties na ons moeten ook kunnen genieten van dit prachtige en unieke zoetwatergetijdengebied. Om dit streven kracht bij te zetten zijn we al sinds 2012 actief bezig om onze vloot te verduurzamen. Onze zelf ontwikkelde elektrische sloepen en aluminium boten zijn hier een mooi voorbeeld van.

Unieke sloepen

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de beleving van een dagje genieten in Nationaal Park de Biesbosch voldoet aan de verwachting van onze gasten. Van ontvangst tot vertrek proberen wij er alles aan te doen om dit te realiseren. Klantvriendelijkheid staat dus voorop, maar ook doordat onze sloepen uniek zijn. U kunt deze nergens anders huren omdat de sloepen door onszelf ontwikkeld zijn. Op deze manier willen wij ons duidelijk onderscheiden van onze concurrenten en de beleving van onze gasten net dat beetje extra meegeven. Omdat ons bedrijf voortdurend in beweging is, hebben we ervoor gekozen om de samenwerking met AccountAnders aan te gaan. Onze administratie en personeelszaken zijn hier in goede handen zodat we onze tijd kunnen gebruiken om te ondernemen!

Kom ook genieten in de Biesbosch!

Reserveer een sloep of boot via de website www.diepstraten-botenverhuur.nl of neem telefonisch contact op.

T. 0162 682385 A. Biesboschweg 6, 4924 BB Drimmelen