Medewerker in beeld

Wouter de Laat


Ik ben Wouter de Laat, 23 jaar en woonachtig in Wagenberg. In november 2018 ben ik bij AccountAnders begonnen als stagiair. De samenwerking beviel van beide kanten, waardoor ik na mijn stageperiode als oproepkracht in dienst ben gebleven. Na het afronden van mijn diploma Accountancy ben ik sinds afgelopen zomer fulltime werkzaam in het fysio-team.

Het mooie aan AccountAnders vind ik de voorsprong door techniek en de informele sfeer. Door optimaal gebruik te maken van de technologische ontwikkelingen wordt het administratieve proces zo goed mogelijk ingericht en geautomatiseerd. Hierbij zorg ik dat onze klanten een zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijke administratie hebben, zodat zij optimaal worden ontlast en ze zich kunnen focussen op ondernemen. Ook hebben zij actueel inzicht in de cijfers waardoor ze snel met belangrijke beslissingen hun onderneming kunnen bijsturen. De komende jaren wil ik mij bij AcccountAnders gaan ontwikkelen tot aanspreekpunt voor ondernemers. Momenteel ben ik daarom aan het oriënteren op een vervolgstudie.

Verder genieten we elke donderdag van de lekkere lunch van Debby, gaan we tijdens de Summer Days met korte broek en T-shirt naar het werk en slaan we zelden een fanatiek potje tafelvoetbal in de pauze over. Ook op dit gebied is AccountAnders absoluut “anders” dan de traditionele kantoren.

In mijn vrije tijd kun je me vinden op het voetbalveld in het derde elftal van de lokale voetbalvereniging VCW. Verder ga ik graag met mijn vrienden op vakantie, naar festivals en drinken we bij lekker weer een biertje op het terras.

Wouter de Laat Aspirant financieel wijsneus

088 - 0320 883 wdelaat@accountanders.nl LinkedIn

Benieuwd naar mijn collega's?