Klant in beeld:


Interieurwerken K2

Passie voor vakmanschap


De keuken van vandaag is de beleving van morgen!

De keuken is niet alleen een keuken waar het eten bereid wordt, het is ook de ontmoetingsplek van het hele gezin. Hier komt het gezin samen om lekker te tafelen. Daarom zijn er altijd speciale wensen en eisen voor deze ruimte. Dat begrijpen wij.

Elk geslaagd ontwerp bestaat uit een combinatie van creativiteit, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze kracht ligt in het ontwerpen in goed overleg met onze klanten. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen met u.

K2 Interieurwerken is een klein bedrijf met creatieve en enthousiaste vakmannen. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk product(en) van hoge kwaliteit, hierbij verliezen wij uw budget nooit uit het oog.

Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen als plaatmateriaal, eiken, kersen, essen en natuursteen.

Iedere vakman doet waar hij goed in is. Dat is voor ons het maken van prachtige maatwerk interieurs en dat is voor AccountAnders het verzorgen van de administratie.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een vraag stellen. Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats, zodat u het gevoel van echte ambacht en maatwerk op het juiste niveau kunt beleven.

A. Stationsstraat 8 te Made T. 06-48692100 of 06-48830962 E. info@interieurwerkenk2.nl W. www.keukensenmeubelen.nl

image