Medewerker in beeld

Marcel Huijbregts


Ik ben in 2008 begonnen als stagiair bij ESJ Accountants. Vanaf 2013 zijn we begonnen met AccountAnders.
Vanaf de start heb ik onze groei dus meegemaakt.


Ik ben nu werkzaam als specialist administratie & IT. Dit houdt in dat ik, naast de gewone werkzaamheden zoals jaarrekeningen en aangiften, met name betrokken ben bij de implementatie van nieuwe klanten en ontwikkelingen met betrekking tot Exact Online.


Bij nieuwe klanten kijk ik met welk extern pakket ze werken en of we dit kunnen koppelen met onze software om dit zo efficiënt mogelijk te kunnen verwerken. Vanuit deze functie heb ik veel ervaring met verschillende pakketten waarmee ik onze klanten zo goed mogelijk kan ondersteunen.


Bij Exact Online zit ik in het innovatiepanel. Dit houdt in dat ik als eerste op de hoogte ben van nieuwe ontwikkelingen in Exact Online en ik deze bij alle klanten kan gebruiken. Ook kan ik feedback geven op deze ontwikkelingen die zij dan verder kunnen ontwikkelen.


Daarnaast geef ik intern ook presentaties/trainingen aan collega's, zodat zij ook goed en efficiënt met Exact Online om kunnen gaan. Mochten er nog klanten zijn die vragen hebben over bijvoorbeeld Exact, dan zijn ze bij mij op het juiste adres.


Buiten mijn werk om ben ik regelmatig te vinden in de sportschool om te spinnen en bij Vitesse waar ik een seizoenskaart heb. Ik kijk regelmatig series op Netflix en houd ervan om te reizen. Afgelopen jaar ben ik naar Costa Rica geweest en voor volgend jaar staat een reis naar Sri Lanka op de planning.


Marcel Huijbregts

Specialist Administratie & IT


088 - 0320 706

mhuijbregts@accountanders.nl

LinkedIn

Benieuwd naar mijn collega's?