Klant in beeld:


JuriProfs

Erwin Spuijbroek


Uw betrouwbare juridische incassopartner voor Nederland en België.

JuriProfs is een rechts- en incassopraktijk gevestigd te Breda, opgericht door mr. Erwin Spuijbroek vanuit een groot rechtsvaardigheidsgevoel, maar ook vanuit de visie dat het geen kapitalen moet kosten om uw recht te halen.

Nationale en internationale incasso Nederland-België en vice versa

JuriProfs helpt in het kort gezegd kleine- en middelgrote ondernemingen met de in principe klantvriendelijke minnelijke en (desnoods) gerechtelijke incasso van openstaande onbetwiste en betwiste vorderingen (B2B en B2C) binnen Nederland.

Gezien onze ligging in de Nederlands-Belgische grensstreek, en de aanwezigheid van een sterk, betrouwbaar en deskundig juridisch Nederlands-Belgisch netwerk, kunnen wij daarnaast Nederlandse en Belgische ondernemers op een effectieve en (kosten)efficiënte wijze helpen met hun grensoverschrijdende incassodossiers (B2B), en de daarmee samenhangende problematiek.

Overigens zullen wij in het voortraject, oftewel met betrekking tot het debiteurenbeheer, ook altijd proactief met de klant meedenken, zodat (juridische) incassoproblemen, en de negatieve energie die daar vaak mee gepaard gaat, voor de toekomst voor zoveel als mogelijk worden voorkomen.

Advisering bij contractuele aangelegenheden

Niet zelden ontstaan incassoproblemen door gebrekkig opgestelde zakelijke contracten en/of algemene voorwaarden, het ontbreken ervan, of doordat ze simpelweg niet correct worden nagekomen. Bij JuriProfs kunt u tegen een schappelijk uurtarief, dan wel vast tarief, terecht voor het opstellen of beoordelen van zakelijke contracten en/of algemene voorwaarden, maar ook voor juridisch advies bij een reeds bestaand contractueel geschil of probleem.

Laagdrempelig en persoonlijk

Bij JuriProfs staat laagdrempelig, persoonlijk en open contact hoog in het vaandel. Dat is immers de basis voor een goede duurzame samenwerking. Klanten kunnen dan ook 24/7 via diverse kanalen (telefonisch, via WhatsApp en per e-mail) bij ons terecht met hun vragen. Ook kunnen klanten iedere woensdag tussen 16:00 en 17:00 uur telefonisch of per e-mail hun vragen op ons afvuren tijdens het gratis juridisch spreekuur. Mochten wij u nog niet persoonlijk kennen, dan nemen wij graag de tijd om u/uw bedrijf beter te leren kennen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bij ons of bij u op kantoor.

Eerlijk juridisch advies

Uiteraard zullen wij ons vol overgave inzetten om het optimale resultaat voor u te bereiken, echter als een zaak (juridisch) niet haalbaar is zullen wij u dat ook vertellen, zodat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd. U krijgt dus bij ons altijd een eerlijk en waardevol toekomstbestendig advies.

Betaalbare deskundigheid

Onze visie is dat het u als ondernemer geen kapitalen moet kosten om uw recht te halen. Wij bieden onze deskundige juridische dienstverlening dus aan tegen een aantrekkelijk uurtarief, dan wel vast tarief. Dat kunnen wij doen doordat er bij ons geen sprake is van onnodig uiterlijk vertoon. Onze slogan luidt dan ook: “Betaalbare deskundigheid zonder onnodige franje”.


De prettige samenwerking met AccountAnders

Als ondernemer is het belangrijk om samen te werken met partners die dezelfde waarden delen, oftewel hetzelfde DNA hebben. In AccountAnders hebben wij het perfecte administratiekantoor gevonden. Immers, ook zij staan voor laagdrempelig en persoonlijk contact en hanteren eerlijke en transparante prijzen. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking!

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op als u met een incasso- of contractueel vraagstuk zit. Dat kan telefonisch: +31 (0) 76 767 63 08 of per e-mail: contact@juriprofs.nl. Of kijkt u anders eens op www.juriprofs.nl.


Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2020!