Intro

Wij hebben onlangs ons eerste klanttevredenheidsonderzoek (KTO) en ons tweede medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) gehouden. Met gepaste trots kan ik meedelen dat we een 8,3 op een schaal van 10 hebben gescoord voor het KTO en voor het MTO een 6,5 op een schaal van 8. Dat is natuurlijk prachtig want we doen het uiteindelijk om met veel werkplezier onze klanten tevreden te maken! Daar moet op geproost worden, en waar kan dat beter dan bij café Proost in Zevenbergen, de beste kroeg van West-Brabant. Verder in dit magazine meer over deze gezellige kroeg.


Na zo’n onderzoek is het ook een mooi moment om terug te kijken. Hoe zijn we ook alweer begonnen. Het is alweer bijna 7 jaar geleden dat we zijn gestart met AccountAnders. Een spannende, leerzame en uitdagende periode. We hadden in eerste instantie het plan om onze eigen boekhoudprogramma te bouwen. Daarvoor waren we een samenwerking aangegaan met een softwarebedrijf. De ontwikkeling heeft bloed, zweet en tranen gekost. Het is uiteindelijk wel gelukt om de software te bouwen en de eerste administraties hebben we ook gevoerd in onze eigen software. We kwamen er echter al snel achter dat wij niet zo snel konden ontwikkelen als partijen zoals Exact en Twinfield, dus hebben we toen besloten om over te stappen op deze pakketten. Onze eigen software ontwikkelen was misschien niet zo’n heel slim plan maar toch hebben we daar heel veel van geleerd. Steun en toeverlaat in die periode was (en dat is hij nog steeds) collega Marcel Huijbregts. De medewerker in beeld in dit magazine. Hij volgt alle ontwikkelingen op softwaregebied voor jullie, om dit vervolgens te testen en toe te passen.


Ook trots zijn wij op onze branchespecialisatie voor fysiopraktijken dus in dit magazine wederom 2 van onze fysioklanten in beeld. Beide praktijken werken vanuit een mooie nieuwe locatie.


Daarnaast een artikel over JuriProfs en een vaktechnisch artikel over de wet DBA. Kortom voldoende leesvoer voor de kerstvakantie.


Namens het gehele team van AccountAnders willen wij iedereen hele prettige kerstdagen wensen en een mooi ondernemend 2020!

Ralf van Roosmalen

Directeur