Klant in beeld:


FysioHellevoet

"Daar komen onze klanten voor:
Snel en adequaat weten hoe een beperking of pijn op te lossen is."


Uw Bewegen, Onze Zorg.

FysioHellevoet (voorheen FysioPoll) is een praktijk in De Struyten MC te Hellevoetsluis. In het MC huisvesten de apotheek, huisartsen en nog een groot aantal zorgverleners in de 1e lijn.


Rob Poll is de grondlegger van FysioHellevoet sinds in 1982 het 1e gezondheidscentrum betrokken werd. Na de verhuizing in 2018 naar het huidige pand is de praktijkruimte 2x zo groot geworden met ook een schitterende oefenzaal. Bewegen moet! Onze lijfspreuk is: Uw Bewegen, Onze Zorg.Op de foto hiernaast v.l.n.r. Verschoof, Schipper, Poll en Kok

Van een 1 manszaak in 1980 aan huis, werken we nu in een 4 mans maatschap met 15 personen waaronder 3 personen als ondersteunend personeel. We hebben een zeer gevarieerd team: qua leeftijd is de jongste 25 en de nestor 67 jaar. Een schat aan ervaring in de praktijk waar de jongeren hun voordeel mee kunnen doen om de zorg steeds weer te optimaliseren. Want daar komen onze klanten voor: snel en adequaat weten hoe een beperking of pijn op te lossen is. Met zo’n groot team heb je ook de mogelijkheid om diverse specialisaties in huis te hebben om zodoende een breed spectrum aan klachten te kunnen behandelen.


De organisatie en administratie is niet meer te vergelijken met 40 jaar geleden. Toen werden alle declaraties, facturen en boekingen nog met de hand gedaan. Vanaf 1987 deden bij ons de 1e computers hun intrede en vandaag de dag hebben we, sinds we 3 jaar geleden overgestapt zijn naar AccountAnders, dagelijks inzicht in het reilen en zeilen van de financiële situatie in de praktijk. Voorheen duurde het 8 maanden voordat de jaarcijfers bekend waren en heb ik de afgelopen jaren menig Excel-bestand gemaakt om grip te hebben op de inkomsten, uitgaven en begrotingen.


Sociale netwerk: Het bereiken van onze klanten via facebook, de afspraken-app waardoor we bijna geen no-shows meer hebben, zijn allemaal zeer zinvolle ontwikkelingen waardoor de fysiotherapeut zich daadwerkelijk op zijn corebusiness kan richten. Ook de communicatie naar andere zorgverleners via de beveiligde app SIILO biedt zoveel meer. Je kan ieder moment van de dag contact hebben met een andere zorgverlener, met tekst en beeld, zonder hem te hoeven storen in zijn overdrukke spreekuur. Heerlijk!!


In de toekomst zullen we nog veel meer aan datamanagement gaan doen om zorgproducten vorm te gaan geven. De fysiotherapeutische zorg gaat naar een andere bekostigingsstructuur toe en dan is het helemaal belangrijk dat je goede data hebt om zorginhoudelijk een goed product af te leveren met een goede onderbouwd tarief.

FysioHellevoet

Woordbouwerplein 1b

Hellevoetsluis


(0181) 318243

info@fysiohellevoet.nl

www.fysiohellevoet.nl