Klant in beeld:


Café Proost

Voor het tweede jaar op rij:
Het beste café van West-Brabant!


Café Proost

Vorig jaar heeft Mike Roovers (toen nog bedrijfsleider) het Zevenbergse café Proost overgenomen. In zijn eerste zelfstandige jaar weet hij met het team van Proost opnieuw een mooie notering te pakken. En dat is volledig terecht, zo blijkt uit de juryrapporten.

Aandacht voor de hele zaak

In het juryrapport lezen we: ‘Halverwege mijn biertje vroeg de medewerker: “Hoe is de Kwaremont?” waarna hij details over het biertje begon uit te leggen, over de relatie met de Belgische Klassiekers en het detail van het kasseienmotief in de voet van het glas. Hierdoor kreeg mijn biertje extra belevingscachet en dat waardeerde ik.’ Maar er is aandacht voor de hele zaak. ‘Op een gegeven moment vroeg de eigenaar aan de andere medewerker: “Hoe is het buiten?” Waarop deze aangaf: “Goed!” Waarna werd doorgevraagd: “En met de mensen?” Dit getuigde van een focus op de gast, die diep ingebakken is in het dna van Proost.'

AccountAnders als sparringpartner

Om de 'focus op de gast' te behouden neemt AccountAnders de administratie van Café Proost uit handen. Als startende ondernemer is het fijn om regelmatig te sparren over de bedrijfsvoering. Zo denkt Melissa (MKB-Adviseur bij AccountAnders) met Mike mee als het gaat om bijvoorbeeld personeel, belastingen en kostenbesparingen. We gaan ervoor dat Café Proost óók volgend jaar wordt uitgeroepen tot het beste café van West-Brabant!

Wil je meer proeven?

Kom gerust langs op Noordhaven 56, Zevenbergen.

Bekijk de bier en lunchkaart op proostzevenbergen.nl