Intro

We zaten er al een tijdje op te wachten en afgelopen week was het dan eindelijk zover. AccountAnders was 1 van de 3 accountantskantoren in Nederland die met de nieuwe vraagposten functionaliteit van exact online aan de slag mocht. 


Wij proberen de administratie en rapportering voor ondernemers sneller, slimmer en leuker te maken. In dat proces zat nog een stoorzender: voor het opvragen van ontbrekende bonnetjes en inkoopfacturen hadden we nog geen slimme geautomatiseerde oplossing. Dit was zowel voor ons als voor onze klanten een minder leuk en tijdrovend klusje. 


Daar heeft Exact nu dus een oplossing voor ontwikkeld en wij mochten daar als één van de eerste mee aan de slag :). We hebben het natuurlijk meteen bij enkele klanten uitgerold en het werkt top! Mooi om te zien dat we weer een stapje dichter bij ons doel zijn. Iedere ambitieuze ondernemer streeft een doel na en als je weer een stapje dichter bij dat doel bent, voelt dat goed. 


Voorsprong is een keuze!


Namens het hele team van AccountAnders wensen wij iedereen een hele relaxte zomervakantie, tijd en rust om over je doelen voor het 2de halfjaar van 2019 na te denken.

Ralf van Roosmalen

Directeur