Foto’s maken je verhaal


Tommy de Lange Fotografie / 360 Weergave

Foto’s maken je verhaal!


Heb jij een mooi productieproces of een bijzondere service? Met doordachte foto’s laat je jouw unieke story zien. Zo rol je de rode loper uit voor klanten en ambassadeurs.

“En dat is precies wat ik graag doe als conceptueel fotograaf. Niet gewoon registreren wat er gebeurt, maar nadenken over het verhaal dat je wilt vertellen. Welke associaties daarbij passen en hoe je die vertaalt in beelden. Dán krijg je foto’s die impact hebben. En die maak ik het liefst.”


Strategie voor mkb’ers én grote bedrijven.
“Met Tommy de Lange Fotografie help ik mkb’ers en grote bedrijven met hun visuele strategie. Corporate, dus voor verhalen van een merk of bedrijf, maar ook met campagnes voor nieuwe diensten, producten of start-ups. Mijn klanten weten vaak wel wat ze willen. En ik filter uit hoe we daar komen. Het is een creatief en gezamenlijk proces, waarbij ik de kwaliteit en haalbaarheid bewaak.”


Google Streetview, maar dan voor binnen.
“Ook maak ik 360 graden foto’s met mijn bedrijf 360 Weergave. Google Streetview, maar dan voor binnen, zeg maar. Dat doe ik hier én op Bonaire en Curaçao bijvoorbeeld. Ik maak er 360 graden foto’s en filmpjes van vakantieresorts, duikscholen en restaurants. Die beelden geven een gevoel van hoe het écht is daarbinnen. Bezoekers lopen virtueel rond, checken het beste tafeltje en reserveren meteen voor die avond. Allemaal in één moeite door.”


“Ik geef graag iets terug aan alle relaties van AccountAnders.”
“Hoe ik bij AccountAnders kwam? Bij Willem II leerde ik Harm (Holierhoek) kennen. Jaren geleden al. Onlangs had ik een financieel vraagstuk en belde Harm. Hij zocht het uit en loste het op. Sindsdien neemt AccountAnders me veel werk uit handen. Het boeken van mijn kosten, maar ook de verloning van mijn personeel. Ik ben er serieus blij mee. In dit magazine geef ik graag iets terug aan alle relaties van AccountAnders: namelijk 5 tips rondom fotografie.”

5 tips rondom fotografie

Tip #1 Zorg voor goede associaties
Om informatie te onthouden, associëren we de hele dag door. Snelkoppelingen zijn zo gemaakt in ons brein. Slechte helaas ook. En dat is helemaal niet nodig als je het meteen goed aanpakt en beelden maakt die je verhaal versterken.


Tip #2 Wees authentiek: mensen willen mensen zien
De behoefte om échte mensen te zien, die blijft. En die wordt misschien alleen maar sterker, in tijden van technische innovaties. Niet voor niets wordt de over-pagina op een website nog steeds het best bezocht. Dus laat zien wie er achter je bedrijf zit en laat zién dat je authentiek en betrouwbaar bent.


Tip #3 Wees trots op een bijzonder productieproces
Heb je een bijzonder productieproces? Met 360 graden weergave zet je dat proces interactief op de kaart. Of je nou een inpakbedrijf hebt of een tandartsenpraktijk. Ook een gewone website krijgt een innovatief en fris karakter met alleen maar een klein element uit de 360 graden-techniek.


Tip #4 Laat mensen stiekem binnenkijken
Zijn je deuren normaal gesloten? Laat mensen stiekem binnenkijken. Bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis fotografeerde ik de operatiekamers 360 graden rond. Je krijgt een gevoel van de ruimte en ziet elk detail. Voor het ziekenhuis dé manier om veel mensen te bereiken en een goed gevoel te creëren rondom hun merk.”


Tip #5 Besteed aandacht aan goed beeld

Een foto is zo gemaakt. Maar waar maak je een foto van? En waarom? Ik help je graag bij het uitdenken van je verhaal, zodat je foto’s straks ook impact hebben.


Wil je meer weten? Neem gerust contact op:

Tommy de Lange Fotografie / 360 Weergave | tommy@tommydelange.nl | 06 - 24 92 96 35