Klant aan het woord


Online marketing met zichtbaar resultaat

eRocket


Multi Funnel marketing

Wij zijn het online marketing bureau in Breda dat voor ieder bedrijf een unieke strategie creëert. Wij sparren graag met jou als specialist, zodat wij een goed beeld krijgen van jouw bedrijf, je klanten en de markt. Door relevante online kanalen in te zetten behalen we optimaal rendement. Deze strategie noemen wij Multi Funnel marketing.


De speerpunten van de Multi Funnel werkwijze zijn:

  • alle online marketing kanalen optimaliseren voor een doelstelling;
  • SEO, SEA, social media en e-mailmarketing combineren;
  • complete online marketing strategie;
  • meer dan 15 jaar online ervaring in Breda én daarbuiten.
Wat is Multi Funnel marketing?

Erik (eigenaar eRocket):

Wanneer ik uitleg wat wij doen - Multi Funnel marketing - dan krijg ik vaak de vraag wat dat precies is. In dat geval geef ik een voorbeeld van één onderdeel dat we oppakken binnen onze strategie. Zo hebben we veel klanten waarbij een onderdeel van Multi Funnel marketing remarketing is. Remarketing is het opnieuw benaderen van websitebezoekers via andere kanalen. Met advertenties die vertoond worden op verschillende websites, kan je onder de aandacht blijven van je potentiële klanten. Iedereen kent remarketing van websites zoals Booking.com. Wanneer je zoekt naar een hotel, zie je de dag erna dat hotel op websites zoals NU.nl, Marktplaats.nl of Facebook.com. De advertenties voor dat specifieke hotel worden alleen aan jou vertoond en komen vaak meerdere keren per dag in beeld. Sommigen vinden dit irritant, maar voor Booking.com werkt het en velen reserveren dat hotel in tweede instantie alsnog.


Voor veel klanten zetten we dezelfde soort techniek in, maar beperken we het aantal vertoningen per gebruiker. Hierdoor wordt het niet als irritant ervaren en zorgen we ervoor dat onze opdrachtgever onder de aandacht blijft bij potentiële klanten. Doordat ze langer onder de aandacht blijven, komen ze ook sneller op een shortlist voor een opdracht. Dit is maar één onderdeel van Multi Funnel marketing waardoor we dit via alle andere kanalen nog verder versterken.”


Met Multi Funnel marketing behalen we rendement voor bedrijven die meer aanvragen willen via hun website. Denk hierbij aan:

  • B2B én B2C bedrijven die hun website voor meer dan een visitekaartje willen gebruiken.
  • Webshops die meer verkopen willen realiseren en advertentiebudget hebben voor Google Ads of social media adverteren.


Mocht je vrijblijvend meer willen weten over onze online marketing strategie en meteen enkele quick wins willen? Neem dan contact op.

eRocket

Erik Hermeler | 076 782 0560 | erik@erocket.nl | www.erocket.nl | LinkedIn