Employer Branding:


Vind en verbind talent aan je organisatie

VMJ Recruitment


"De kracht van Employer Branding"

Het werven van nieuwe werknemers ervaart 71% van de organisaties als moeilijk; het zoeken naar geschikte collega’s is tijdsintensief en kost geld. Daarnaast neemt de werkdruk toe bij het huidige personeel. Een snel en ondoordacht aannamebeleid voor een nieuwe collega is een kortetermijnoplossing. Maar wat is het effect op de lange termijn en hoe hou je talenten verbonden aan je organisatie? Of de economie nu in opwaartse of neerwaartse spiraal verkeert, een goede werknemer maakt het verschil! 


Deze uitdaging ga je aan met een strategisch plan waar Employer Branding centraal staat. Heeft je organisatie een Employer Brand? Absoluut! Zie het als een verhaal over je bedrijf, wie jullie zijn en wat je aantrekkelijk maakt. Door het verhaal te vertellen waar je als bedrijf voor staat gaan we aan de slag om je als werkgever aantrekkelijk en onweerstaanbaar te maken, met als doel talenten te werven en te verbinden.

“Door Employer Branding zijn wij een magneet geworden op de arbeidsmarkt en trekken wij direct en kwalitatief betere medewerkers aan.”

Wij werken samen om jouw unieke verhaal vertellen en de aantrekkingskracht van de organisatie te vergroten voor het vinden en binden van talent. Elk bedrijf heeft een Employer Brand en dat is een unieke kracht. In hoeverre gebruikt jouw organisatie dit?


AccountAnders; vernieuwing, automatisering en oog voor persoon. Ik kwam met hen in contact door hun nominatie voor de Nationale Accountancy Awards in 2015, zo zijn we onze samenwerking gestart.


Deze manier van werken en het uithanden nemen van de financiële administratie past perfect bij mijn onderneming.

VMJ Recruitment

Jako van Middelkoop | 06-41478997 | jako@vmjrecruitment.nl | LinkedIn