Op voorsprong met:


Power2C

Power2C


“Passie voor een betere wereld, maar met een drive voor financieel rendement.”

Het is 7 uur, de wekker gaat, je staat op, doet het licht aan, kleedt je aan en zet een kop koffie. Als je de gordijnen openschuift straalt de zon je tegemoet. Diezelfde zon zorgt ervoor dat je wekker werkt, het licht aangaat en je koffiemachine draait. Met een beetje geluk gebruiken deze installaties de stroom die jouw zonnepanelen gisteren hebben opgewekt, rechtstreeks uit de nieuwste accu’s die daarvoor netjes weggewerkt in de schuur hangen. De zon die nu schijnt wordt alvast gebruikt voor het draaien van de eerste was, de rest gaat naar je accu’s of wordt teruggeleverd aan het lichtnet of misschien wel jouw electrische auto die natuurlijk alleen laadt op de dalmomenten, want zo heb je dat ingesteld.


Een dag uit het leven van iemand in 2018, want dit is zeker geen toekomstmuziek, maar haalbare realiteit van de dag van vandaag. Maar hoe kom je nu tot zo’n systeem. Heel veel verschillende leveranciers. Iedereen weet een beetje, maar niemand overziet het totaal. De ene ontwikkeling volgt de andere in hoog tempo op. Stap je nu in of pas over een tijdje, maar hoeveel geld laat je dan nu al liggen? Zit er veel verschil in leveranciers of is ieder paneel hetzelfde? Kun je subsidie krijgen of geld lenen voor dergelijke apparatuur?

Omdat je door de bomen het bos niet kunt zien, maar dat bos wel graag in stand houdt, zijn wij met Power2C gestart. Power2C geeft eerlijk en onafhankelijk advies aan particulieren, bedrijven en verenigingen (van eigenaren). We doen dit vanuit passie voor een betere wereld, maar met een drive voor financieel rendement. Wij weten precies wat er te koop is en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Wat mijn partner AccountAnders doet met cijfers, doen wij met de zon! Eerlijk en betaalbaar advies, en altijd op zoek naar het beste alternatief.

“Wat mijn partner AccountAnders doet met cijfers, doen wij met de zon!”

Om jou of jouw bedrijf te adviseren starten we altijd met een telefonische intake. We bespreken de wensen en voorwaarden en maken dan een eerste go/no-go-advies (vanaf €24,95). Dit kan leiden tot een conceptplan (vanaf €199,-) . Dit plan kent een tekening, kostenindicatie, terugverdientijd en financieel rendement. Spreekt dit plan je aan? Dan maken we een vervolgafspraak op locatie om de details te bespreken. Nadat het rapport compleet is kunnen wij je begeleiden bij een onafhankelijke leveranciersselectie. We maken het bestek en beoordelen de offertes op passendheid. Als de installatie eenmaal is geïnstalleerd komen we vervolgen langs voor een eindcontrole. Een totaaladvies inclusief bovengenoemde componenten is er al vanaf €1249,-. Soms is dit deels of volledig subsidieerbaar!


Geïnteresseerd? Neem gerust contact op:

Tom Dooge | 06-28786758 |  info@dare2c.nl