Medewerker in beeld

Pascal Graafmans


“Mijn naam is Pascal Graafmans. Ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en dochtertje van 1. Ik woon in Rijen en ben daar ook geboren. Een geboren en getogen Rijenaar dus.”


Na de middelbare school vervolgde ik mijn studie op het Florijn College (MBO) te Breda in de richting Administrateur/Assistent Accountant. Tijdens mijn eindstage bij een regionaal accountantskantoor merkte ik op dat de accountancy een enorm uitdagend beroep is. Na mijn eindstage ben ik bij het regionaal accountantskantoor in dienst getreden. Tijdens mijn dienstverband van 9 jaar heb ik mijn HBO Accountancy diploma gehaald. Momenteel volg ik aan de Avans+ te Breda de opleiding tot Fiscaal Adviseur.


Momenteel ben ik zo’n kleine 9 jaar werkzaam in de accountancy. Dat begon met het inboeken van administraties en ontwikkelde zich tot relatiebeheerder. Begin december heb ik van het regionale accountantskantoor de overstap gemaakt naar AccountAnders. Bij mijn oude werkgever ontwikkelde ik soort van ontevredenheid bij mijzelf. Ik besefte me dat ik persoonlijk meer wilde ontwikkelen. Toen AccountAnders mij benaderde om over een gezamenlijke toekomst te praten heb ik daarmee ingestemd. De manier waarop ik ontvangen werd bij de eerste gesprekken, de uitstraling van het bedrijf en de manier van communiceren viel me meteen op. Ik was positief verrast. Na een tweetal enorm fijne gesprekken heb ik de keuze gemaakt om mijn carrière bij AccountAnders voort te zetten. Bij AccountAnders ben ik werkzaam als MKB Adviseur.


De komende jaren blijf ik mij bij AccountAnders ontwikkelen zodat ik mij kan gaan specialiseren. Of dit op een specifiek vakgebied of in een bepaalde branche van klanten is, zal de toekomst uitwijzen. Vooralsnog lijkt het mij leuk om op fiscaal gebied meer specifieke zaken te behandelen.


Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn. Dat verschilt natuurlijk van de operationele veranderingen tot aan de strategische veranderingen. Ik wil een klant vooruit helpen met de ontwikkeling en groei van zijn onderneming. Een goede communicatie is daarvoor uitermate van belang. Een MKB Adviseur moet een goed klankbord zijn voor de klant.


Ben je benieuwd wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie.


Met vriendelijke groet,


Pascal Graafmans

MKB Adviseur

088 – 0320 799

pgraafmans@accountanders.nl


Benieuwd naar mijn collega's?