Ben jij er klaar voor?!

Het is bijna 2019, een harde Brexit, de Elfstedentocht, de Nederlandse vrouwen worden wereldkampioen in Frankrijk, de mannen plaatsen zich weer eens voor een eindronde, een nog hetere zomer, Rutte 4, ……? Wat gaat 2019 ons brengen?


Dit is het 4de en alweer laatste AccounNieuws Magazine van 2018. Het jaar is voorbij gevlogen! Wederom een mooi jaar waar we trots op zijn. Onze belangrijkste doelstelling voor 2018, het behouden en verder ontwikkelen van ons team, is (tot op heden) gelukt. Door trainingen, masterclasses en opleidingen is het expertiseniveau flink toegenomen. Hier gaan onze klanten óók in 2019 van profiteren, want Employer Branding zal in 2019 wederom één van onze doelen zijn. In dit magazine lees je een artikel van VMJ recruitment over Employer Branding; vind en verbind talent aan je organisatie.


Een bijzonder jaar want onlangs heeft het eerste AccountAnders-huwelijk plaatsgevonden. Collega’s Kylie en Dustin Gelderblom zijn op 11 december jl. in het huwelijksbootje gestapt. Dat hebben we uiteraard gevierd, de foto’s staan verderop in dit magazine. Verder een artikel over Power2C, deze klant van AccountAnders heeft een hele interessante en vernieuwende propositie voor zonnepanelen. In dit magazine vind je ook een zeer boeiend artikel over Loanstreet. Een slimme softwaretool voor het MKB voor financieringsaanvragen. De tool koppel je aan je boekhoudpakket en vervolgens krijg je automatisch een advies. Hoe het precies werkt lees je verderop. En hij mag natuurlijk niet ontbreken dus op de valreep van dit jaar nog een fiscaal artikel over onze heilige koe, de auto van de zaak.


Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de fijne samenwerking. Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en de beste cijfers voor 2019!

Ralf van Roosmalen

Directeur