WeFact


WeFact is de beste oplossing voor ondernemers om gemakkelijk zelf online te factureren. Er kan volledig in eigen huisstijl worden gefactureerd, offertes kunnen online geaccepteerd worden, facturen kan je in UBL en PDF versturen, betalingen via iDEAL ontvangen en je wordt alert gemaakt wanneer de betaaltermijn verstreken is zodat de herinnering verstuurd kan worden. Dankzij de mobiele app is de administratie ook altijd binnen handbereik.


WeFact koppelt met meerdere boekhoudpakketten waaronder Twinfield en Exact online. De administratie wordt automatisch geƫxporteerd en betalingen worden opgehaald. Dankzij deze naadloze integratie is er altijd actueel inzicht in het boekhoudpakket, ideaal voor de accountant.

WeFact in de Praktijk


Wanneer klanten gebruik maken van abonnementen voor hun facturatie raden we al snel Wefact aan, omdat hier abonnementen en de periodieke facturen eenvoudig aangemaakt kunnen worden en het een gebruiksvriendelijk pakket is.


We zien bij klanten dat abonnementen in Excel worden bijgehouden of dat in Word facturen worden aangemaakt waarbij de periode handmatig wordt aangepast. Als we Wefact bij deze klanten introduceren zijn klanten erg blij, omdat ze zien dat het hun veel tijd scheelt voor het aanmaken van facturen. En ze hoeven niet bang te zijn dat ze een periode vergeten, omdat dit automatisch gebeurd.


Ook voor ons is dit ideaal omdat alle verkoopfacturen automatisch in de boekhouding komen, zodat de kans op fouten nihil is.

Als u benieuwd bent of Wefact ook voor u iets kan betekenen, kan u contact opnemen met uw adviseur. Dan zullen we samen kijken of een overstap ook voor u iets is.

Marcel Huibregts

T: (+31) 088 0320 706

E: mhuijbregts@accountanders.nl