Jouw salarisadministratie moet
‘gewoon goed geregeld zijn’

Inmiddels verzorgt AccountAnders al enige tijd jouw financiële administratie. Je bent gewend aan onze digitale werkwijze en hebt jouw adviseur paraat wanneer je hem of haar nodig hebt. Handig toch?


Nog handiger is het wanneer we jouw salarisadministratie ook voor jou gaan verzorgen. Je maakt dan gebruik van kostenvoordeel en van de kennis van een ervaren adviseur op het gebied van onder andere salarissen, loonbelastingen en HR zaken.


Alles ondergebracht bij één partij, dat is pas écht handig. Jouw salarisadministratie moet ‘gewoon goed geregeld zijn’ zodat jouw werknemers zich druk kunnen maken om jouw business en niet om hun maandelijkse verloning. Dit doen wij door jou onze 8x Salaris Anders werkwijze te garanderen.

1.

Gegevens volledig aanleveren; verwerking binnen 2 werkdagen gereed

Wij werken snel en nauwkeurig. Zodra wij van jou de volledige gegevens hebben ontvangen zorgen we binnen 2 werkdagen voor een goede afhandeling zodat jij snel weer kunt over gaan tot de orde van de dag.

2.

Altijd jouw eigen vaste Salaris – ‘Geek’ die voor jou klaar staat

Jouw eigen adviseur op speed-dial die je altijd kunt bereiken met een vraag over alles wat maar met jouw werknemers te maken heeft.

3.

(mede) Door ons zijn jouw werknemers blij

Een goede verloning wordt door jouw mensen verwacht en blije werknemers lopen nu eenmaal harder voor jouw bedrijf.

4.

Wij bouwen graag – aan de toekomst en aan digitale koppelingen

Alle personeels- en onkosten maandelijks direct inzichtelijk in jouw financiële dashboard, dat ene tijdsregistratiesysteem automatisch de uren laten inschieten in de salaris verwerking of de salarisadministratie koppelen met een verzuimregistratie systeem? Voor ons geen probleem!

5.

Wij kennen jouw werknemers bij voornaam

Wij zijn namelijk betrokken bij jouw bedrijf én jouw werknemers. Zo kunnen wij alert zijn op zaken die jij nog niet aan ziet komen en je hier vooraf al over informeren / op attenderen.

6.

De koffie is gratis.

Een klein gebaar, grote deugd. Onder het genot van een kop koffie kunnen de beste inzichten tot stand komen waarmee jij weer verder kunt.

7.

Vaste prijs per strook

Duidelijker kan niet. Daarnaast belasten wij jou ook niet extra voor het toevoegen van nieuwe werknemers, het doen van aangifte loonheffingen en het verstrekken van jaaropgaven.

8.

24/7 Online

Betalen vanaf het strand, jouw personeelsdossiers op orde maken aan de keukentafel of buitenshuis verlofstanden bekijken? Met onze online portal heb je altijd en overal toegang tot de gegevens van jouw salarisadministratie.

Ons team met salarisspecialisten staat voor je klaar. Neem gerust contact op!

Jeroen van der Heijden

Salarisadviseur


T. (+31) 088 0320 733

E. jvanderheijden@accountanders.nl

Denise Oostdijk-Wilhelm

HR & Salarisadviseur


T. (+31) 088 0320 713

E. doostdijk@accountanders.nl

Dennis van de Kar

Salarisadministrateur


T. (+31) 085 760 8500

E. dvandekar@accountanders.nl