Medewerker in beeld

Jan-Paul Verkamman


Al bijna vijf jaar ben ik werkzaam voor AccountAnders. Het eerste half jaar als afstudeerstagiair en vervolgens als Online Marketeer & Webdeveloper. De afgelopen jaren heb ik mogen bouwen aan het mooie en unieke merk AccountAnders.

Studie en werkervaring

In 2010 heb ik een commerciële mbo-opleiding afgerond waarna ik ben gaan doorstuderen aan de Hogeschool Rotterdam. Daar heb ik de opleiding Small Business & Retailmanagement voltooid. Deze beide opleidingen waren vooral gericht op sales en marketing, waarbij met name marketing mijn specialisme en passie bleek te zijn.


Tijdens het laatste jaar van mijn hbo-opleiding was ik op zoek naar een innovatief bedrijf om mijn afstudeeronderzoek te doen. Ik hoorde iemand iets vertellen over AccountAnders en raakte direct enthousiast. Een nieuw bedrijf dat op een onderscheidende wijze te werk gaat in een traditionele branche. Dat is uniek!


AccountAnders was tijdens mijn afstudeeronderzoek nog maar een half jaar gestart, dus er waren uitdagingen genoeg! Ik heb mij gefocust op de (online) marketing van het bedrijf en heb onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om AccountAnders online te profileren en te promoten. Tijdens deze periode heb ik o.a. meegewerkt aan de 100% prijstransparantie van AccountAnders, wat resulteerde in de prijsconfigurator die je nu nog steeds vindt op onze website. Door mijn affinitiet met ICT heb ik veel ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, waardoor ik de website van AccountAnders heb uitgebreid, geoptimaliseerd en beter vindbaar heb gemaakt.

Mijn rol binnen AccountAnders

Na mijn stageperiode ben ik werkzaam gebleven voor AccountAnders. Hier ben ik verantwoordelijk voor de gehele (online) marketing. De nieuwe website, die sinds begin dit jaar online staat, heb ik ontworpen en ontwikkeld. Een website is eigenlijk nooit echt af, we analyseren nauwkeurig de gebruikersinteractie en conversie om te zien waar we de site kunnen optimaliseren. We zijn actief op social media en brengen vier keer per jaar dit AccountNieuws Magazine uit.


Deze werkzaamheden doe ik niet alleen voor AccountAnders, maar ook voor klanten van AccountAnders. Regelmatig blijkt dat klanten van AccountAnders meer voorsprong kunnen behalen door hun online marketing te optimaliseren. We sparren met de ondernemer over de onderscheidende punten van zijn of haar onderneming. Vervolgens komt er een marketingactieplan uit. Dit begint vaak met het optimaliseren of vernieuwen van de website. Vervolgens werken we aan de vindbaarheid/bekendheid en de conversie. We analyseren en optimaliseren dit waar mogelijk. Waarom? Ik geloof dat een goede inrichting van de online marketingactiviteiten onmisbaar is op de weg naar voorsprong. Elke euro die je uitgeeft aan marketing, moet minimaal 2 euro’s opleveren.


AccountAnders geeft me de vrijheid om mijn tijd zelf in te delen en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Dat vind ik erg fijn en plezierig werken. Het team is jong en enthousiast waardoor er een leuke sfeer is!

Uniek

AccountAnders is echt Anders en dat willen we ook blijven. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om 'Anders' te blijven en ons zo ook te profileren. Verderop in dit magazine vind je daar een voorbeeld van met onze 8xAnders Garantie. We zetten ons af tegen de gevestigde orde van 'saaie' en 'dure' accountantskantoren. Ik vind het prachtig dat ik hieraan kan bijdragen.


Wil jij eens vrijblijvend sparren over je marketing? Of wil je meer weten? Laat het ons gerust weten. We staan uiteraard ook open voor nieuwe ideëen waarmee we AccountAnders nog leuker kunnen maken! Laat het weten via een appje, mailtje, telefoontje, social media bericht of gewoon tijdens een kopje koffie bij ons op kantoor. Welkom!

Jan-Paul Verkamman

T. 06 - 11 75 53 30

E. jpverkamman@accountanders.nl