Medewerker in beeld

Martijn Akkermans


Op 1 september 2017 ben ik gestart bij AccountAnders / ESJ Financial Engineering. Dit in de rol van Teamleider. Door toeval kwam ik weer in contact met een van de vennoten welke tijdens mijn opleiding de rol van examinator had bij mijn afstuderen. We raakten in gesprek, en van het een kwam het ander…

Mijn rol binnen AccountAnders / ESJ

Het is prettig dat ik de vrijheid heb gekregen om de dingen te doen welke ik leuk vind. Buiten het prettig samenwerken met collega’s, verricht ik ook veel commerciële activiteiten. Hierbij valt te denken aan relatiebeheer, acquisitie maar zeer zeker ook het uitdenken en uitwerken van concepten gericht op specifieke branches (bijvoorbeeld rijscholen en uitzendbureaus).

Studie en werkervaring

Mijn eerste ervaring binnen de accountancy is alweer even geleden. Na een ‘snuffelstage’ heb ik in 2005 besloten te starten met de Accountancy opleiding bij Avans Hogeschool te Breda.


In 2006 en 2007 heb ik twee keer een halfjaar stage gelopen bij een big-four kantoor op Aruba. Buiten een fantastische leerschool was de omgeving waar ik deze ervaring op mocht doen natuurlijk erg speciaal. Een tijd om nooit te vergeten!


Na mijn tweede stageperiode op Aruba heb ik de overstap gemaakt naar de deeltijdopleiding en ben ik gaan werken bij een regionaal kantoor. Binnen dat kantoor heb ik mijzelf ontwikkeld tot volwaardig sparringpartner van de ondernemer.

Privé

Ik ben opgegroeid in Bavel (een klein dorp naast Breda) en heb hier tot 2009 gewoond. In 2009 ben ik verhuisd naar het Bredase. In mijn vrije tijd ga ik graag met familie en vrienden een hapje eten en/of een drankje doen. Je bent een Bourgondiër of je bent het niet.


Reizen is een passie van mij en dan met name het Caribisch gebied en de Verenigde Staten, maar met enige regelmaat ben ik ook in het zuiden van Frankrijk te vinden.

Koffie

Er valt natuurlijk nog veel meer te zeggen, maar wellicht dat wij dat een keer onder het genot van een bakje koffie kunnen bespreken? Dan kom jij ook aan bod…wel zo gezellig!


Martijn Akkermans

T. 088 - 0320 620

E. makkermans@accountanders.nl