Op koers

Jawel, het is al bijna zover: de zomervakantie ligt voor ons. Volgens de definitie van het KNMI telt Nederland gemiddeld 45 “mooiweerdagen” per jaar. Ik heb ze niet geturfd dit jaar maar volgens mij zijn we die grens al gepasseerd. Wat betekent dat voor de aanstaande zomervakantie? De verwachtingen zijn goed dus laten we hopen dat dit een bovengemiddeld jaar wordt waardoor het gemiddelde omhoog gaat en we daardoor de komende jaren ook meer “mooiweerdagen” hebben….


De zomervakantie is ook een fijne periode om de tijd te nemen om terug te blikken op het eerste half jaar van 2018 en de plannen voor het tweede halfjaar bij te stellen. De Nederlandse economie draait op volle toeren (in 2017 de hoogste groei in 10 jaar tijd: 3,1%) en de werkloosheid is gedaald tot onder de 4%. Is dit het juiste moment?


Het was voor ons een halfjaar waarin we met succes de omslag van administratie- naar accountantskantoor hebben gemaakt en daar zijn we trots op. Ook hebben we onze financiële cockpit verder uitgebreid en deze zullen we het komende half jaar nog verder gaan verbeteren. Zo kunnen jullie je onderneming nog beter sturen op basis van onze cockpit. Wij liggen op koers, en jullie?


Via deze weg wensen wij iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie!


Ralf van Roosmalen

Directeur

Voorsprong is een keuze!