Praktische oplossing implementatie AVG

Eenvoudig AVG proof

Het zal niemand ontgaan zijn, per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Je hebt er vast al van alles over gelezen, maar hoe ga je nu op een praktische manier zorgen dat je ''AVG proof'' wordt?

Wij bij AccountAnders hebben hier ook mee te maken en wij willen je graag wijzen op een praktische oplossing, welke wij zelf gebruiken bij het implementeren van de AVG.


YourSafetynet

De YourSafetynet oplossing bevat middelen voor het opstellen en handhaven van een compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid.


Het programma voorziet in een gebruiksvriendelijke stap voor stap compliance wizzard die alle juridisch noodzakelijke voorbeelddocumenten en sjablonen ter beschikking stelt. Dankzij updates blijft deze oplossing, en daarmee uw compliance situatie, actueel en kunt u razendsnel reageren op latere wetswijzigingen.

Om alvast een idee te geven van de prijzen van het pakket Yoursafetynet, zijn deze hieronder in het kort uiteengezet. Daarnaast verwijzen wij je graag naar deprijslijst voor specifieke details en verdere informatie..


Tot 10 medewerkers € 495

Van 10 – 25 medewerkers € 995

Van 25 – 50 medewerkers € 1.595

Van 50 – 100 medewerkers € 2.495


Bij een meerjarige overeenkomst volgt nog een additionele korting (1 jaar: geen, 2 jaar: -10%, 3 jaar: -15%, 4 jaar: -20%).Hebt u behoefte aan advies of ondersteuning bij de implementatie van de AVG, namens AccountAnders ben ik de contactpersoon voor de AVG dus aarzel dan niet om me te bellen of mailen.

Melissa Fens

E: mfens@accountanders.nl

T: (+31) 088-0320707