Klant aan het woord

Relei B.V.

Wij zijn een totaalleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en verpakkingsmaterialen. Een onderneming die continu met uitbreiding en procesverbetering bezig is. Doordat wij onze producten grotendeels zelf importeren, onderscheiden wij ons in de markt.


In ons centraal magazijn liggen gemiddeld 4.000 producten voorradig, door deze sterke voorraadpositie worden onze klanten binnen 48 uur geleverd.

Relei "Total Safety"

Relei is binnen de Benelux een toonaangevende leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Relei "Packaging"

Mede door de assemblage werkzaamheden, is Relei uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van verpakkingsmaterialen.

PBM / handschoenen automaten


Vanaf 2015 introduceert Relei het concept PBM / handschoenen automaten. Gezien onze positie in de markt zal voornamelijk de vraag optreden om dit traject te starten bij onze eindgebruikers.

Op het gebied van innovatie willen wij altijd een stap vooruit denken. Daarom hebben wij heel veel succes met dit nieuwe concept.


Uitgifte systeem
Door middel van een geregistreerd uitgifte systeem is per persoon het verbruik te meten. Deze uitgifte automaten voor persoonlijke beschermingsmiddelen zijn dus voor ieder willekeurig product te gebruiken. Dus of het nu gaat om werkhandschoenen, stofmaskers of bijvoorbeeld veiligheidsbrillen het is allemaal een optie.


Meer informatie vindje op de website van Relei.