Onze website is vernieuwd.
Nu nóg beter!

Het zal jou vast niet verbazen; we hebben digitaal DNA. Voortdurend zijn we op zoek naar de nieuwste (online) ontwikkelingen om jou nog beter en efficienter te kunnen ontzorgen. Dat is ook het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van onze nieuwe website. (Potentiële) klanten, partners, collega's en anderen kunnen nu nog sneller vinden wat ze nodig hebben. Voorsprong is een keuze!

Een aantal verbeteringen op een rijtje:

AccountAnders focust zich op jouw administratie. Daar zijn we goed in en dat doen we graag! In de nieuwe website hebben we onze focus verscherpt en hebben we een scheiding gemaakt met de aanvullende diensten.


Alle AccountAnders-labels zijn nu duidelijk ondergebracht onder het label "AccountAnders". Geen losse websites meer met verschillende kleuren, je kunt nu alles vinden op 1 website. Door de one-domain-strategy vind jij nu nog sneller wat je zoekt.


Voor een optimaal gebruiksgemak is de website een stuk sneller gemaakt, scrolt de menubalk mee naar beneden en is de website duidelijk en logisch opgebouwd.


In alles wat we doen, staat veiligheid voorop. Onze nieuwe website loopt voor op het gebied van veiligheid en voldoet aan de nieuwe regelgeving.


Enthousiast? Voor jou kunnen we ook zo'n mooie website maken! De website hebben we namelijk zelf ontwikkeld. Wij ontwikkelen website's vanaf €799,-. Bekijk de mogelijkheden hier.

Onze online marketeer:

AccountAnders Marketing

Online marketing is dé groeimotor van de toekomst. Een continue optimalisatie van je online marketing kan veel omzetgroei opleveren. Wij geloven dat elke euro die je uitgeeft aan marketing minimaal 2 euro’s moet opleveren.


Nieuwe website nodig of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren over jouw online kansen? Neem contact op met onze online marketeer & webdeveloper.


Jan-Paul Verkamman

T. 06 - 11 75 53 30

E. jpverkamman@accountanders.nl