Kopje koffie bij je accountant?

De donkere dagen zijn achter de rug en de dagen worden langer. De lente is begonnen en alles krijgt weer (een AccountAnders-groene) kleur. Dat zien wij graag en daarom hebben wij ons bedrijfspand opgefleurd met een prachtig spandoek. Heb jij hem al gezien?


Afgelopen seizoen hebben we, net als jij, niet stil gezeten. Wist je dat we onszelf sinds kort officieel een accountantskantoor mogen noemen? In dit magazine lees je welke veranderingen dit met zich meebrengt t.o.v. AccountAnders als administratiekantoor.


We laten in dit magazine zien welke voordelen onze samenwerking met Fysiomanager biedt aan fysiopraktijken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingen om onze klanten nog beter te ontzorgen. Heb jij daar goede ideeën over? We horen het graag!


Verder lees je in dit magazine tips voor het gebruik van onze HR-tool NMBRS, maak je kennis met collega Mathieu en geven we podium aan twee van onze klanten.


Kopje koffie bij je accountant? Welkom!

Ralf van Roosmalen

Directeur

AccountAnders bestaat 5 jaar!

In 5 jaar tijd zijn we gegroeid naar 200 tevreden klanten, 27 collega's, 400 administraties en 9.000 facturen die we maandelijks verwerken voor onze klanten. Daar zijn we trots op en daar willen we onze klanten en relaties graag voor bedanken!


Mijlpalen AccountAnders:

Maart 2013: opgericht

April 2014: ons kantoor in Zevenbergen betrokken (met 7 collega’s)

2014: gestart met Fact4Fysio, inmiddels bedienen we meer dan 40 fysioklanten

2015: 3de bij de cloud accountant award

2016: een mooi jaar waarin we sterk zijn gegroeid qua klanten en collega’s

2017: gestart met Fact4Exquise, na de fysiobranche proberen we nu ook te focussen op

tandartspraktijken

Januari 2018: Per 1 januari zijn we een accountantskantoor geworden

April 2018: Feest! 5 jaar AccountAnders

Voorsprong is een keuze!